Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde çeyrek final için sahada

Fenerbahçe - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında İspanya ekibi Sevilla'yı ağırlayacak. Peki, Fenerbahçe-Sevilla rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanya'da oynanan mücadelede rakibi Sevilla'ya 2-0 mağlup oldu.

Sarı lacivertliler, bu akşam rövanş maçında taraftarının da desteğiyle Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmayı sağlayacak skor bulmayı hedefliyor.


Fenerbahçe nasıl tur atlar?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesi için İspanyol ekibi Sevilla'yı rövanş maçında 3 farklı mağlup etmesi gerekiyor.

Deplasman golü uygulamasının kaldırılması nedeniyle sarı lacivertliler, rakibini 2 farklı mağlup etmesi halinde çeyrek final umudunu uzatmalara taşıyacak. Uzatmalarda da iki farkın korunması halinde turu geçen tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe'de eksikler

Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Luan Peres ve ilk maçta sakatlanarak oyundan çıkan Lincoln Henrique Sevilla karşısında forma giyemeyecek.

Sarı lacivertlilerin kadrosunda, isimleri UEFA'ya bildirilmeyen Nazım Sangare, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Serdar Dursun da yer almayacak.

Fenerbahçe - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Sevilla maçı Ülker Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Michael Oliver yönetecek. Müsabakada Oliver'in yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak.

Fenerbahçe-Sevilla maçı EXXEN dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.