Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı 21.45'te başlayacak
Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı 21.45'te başlayacak

Takımın başına Vitor Pereira'yı getiren Fenerbahçe, sezonun ilk maçına ligin yeni ekibi Adana Demirspor deplasmanında çıkıyor. Zorlu mücadele 21.45'te başlayacak.

Fenerbahçe, 2021-22 sezonunu, 26 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor deplasmanında açıyor. Sarı lacivertliler, sürpriz transferler yapan rakibi karşısında sezona galibiyetle başlamak istiyor. Yeni Adana Stadı'ndaki maçı Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşmayı, tribün kapasitesinin %50'si kadar seyirci stattan izleyebilecek. Yaklaşık 16 bin taraftarın mücadeleyi tribünden takip etmesi bekleniyor. Localar ise tam kapasiteyle hizmet verecek.

Fenerbahçe'de 7 futbolcu kadroda yok

Fenerbahçe'de zorlu maç öncesi önemli eksikler var. Omzu çıkan ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıklayan Dimitris Pelkas'ın yanı sıra adele ağrısı olan Enner Valencia ile sağ ayağında kısmi yırtık oluşan Mert Hakan Yandaş, Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek. Yeni transferler Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Min-Jae Kim ve Steven Caulker ise, henüz lisanları çıkmadığı için kadroda yer almıyor.

  • Muhtemel 11'ler
  • Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Rassoul, Kaan, Sinan, Stambouli, Belhanda, Akintola, Assombalonga, Balotelli
  • Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Szalai, Novak, Osayi, Zajc, Gustavo, Ferdi, Mesut, İrfan Can, Serdar