Fenerbahçe-Akhisarspor maçını özetleyen en iyi tweet!

​Fenerbahçe-Akhisarspor maçına damga vuran tweet!
​Fenerbahçe-Akhisarspor maçına damga vuran tweet!

Akhisarspor'u evinde ağırlayan Fenerbahçe, 3-2 mağlup olurken şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. İlk yarı 2 gol yiyerek geri düşen Fenerbahçe'de ileri uçtaki etkisiz oyun taraftarın tepkisini çekti.

Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Akhisarspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Akhisarspor sahadan 3-2'lik skorla galip ayrılan taraf oldu. Alınan bu sonuçla Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara alırken, rakiplerinin 3 puan aldığı haftada 3 puandan oldu ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Rakiplerinin 3 puan aldığı haftada kritik bir 3 puan kaybeden Fenerbahçe'de ilk yarıda ileri uçtaki etkisiz oyun taraftarların sabrını taşırdı. Aykut Kocaman'ın acilen ileriye müdahale etmesini düşünen taraftarlar sosyal medyada adeta isyan etti. Öyle ki sabrı taşan isimlerin arasında ünlü bir isim daha vardı. O da Bülent Serttaş'tı. Serttaş, ileri uçtaki maç sırasında Aykut Kocaman'a "Aykut Hocam Allah aşkına Fernandao'yu al" sözleriyle serzenişte bulundu.