Fenerbahçe, bir transferini daha açıkladı

Fenerbahçe, Bruma'yı kadrosuna kattı.
Fenerbahçe, Bruma'yı kadrosuna kattı.

Jorge Jesus'u takımın başına getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, bir transferi daha resmîyete kavuşturdu. Sarı lacivertliler, Lincoln Henrique'den sonra Bruma'yı da kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Santa Clara'dan Lincoln'ü kadrosuna kattıktan sonra bir transferi daha resmen açıkladı.

Sarı lacivertliler, kadrosunu PSV'den Galatasaray'ın eski futbolcusu Bruma ile güçlendirdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, PSV Eindhoven kulübünden Armindo Tué Na Bangna’yı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.

Bruma lakabıyla bilinen kanat oyuncusu 2022-23 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek."

  • İlk açıklamasını Fenerbahçe'nin resmî sitesine yapan Bruma: “Burada olduğum için çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Büyük bir kulübe geldim ve her şey için tabii ki de çok teşekkür ediyorum,” olan Bruma, devamında sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu an için çalışmaya başlamaya hazırım. Umuyorum ki ligi kazanabiliriz, Şampiyonlar Ligi’nde iyi performanslar ortaya koyabiliriz. Dediğim gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Antrenman yapmak için kendimi hazır hissediyorum.” dedi.

2013 ve 2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen Portekizli futbolcu, 85 maçta 15 gol atıp 21 asist yaptı. Son olarak Hollanda ekibi PSV'de oynayan 27 yaşındaki sol kanat, 81 maçta 15 gol-10 asistlik performans sergiledi.