Fenerbahçe düğmeye bastı! Lucas Lima geliyor

​Fenerbahçe düğmeye bastı! Lucas Lima geliyor
​Fenerbahçe düğmeye bastı! Lucas Lima geliyor

Sezonun ikinci yarısında fırtına gibi esmek isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin ilk tercihi ise Brezilyalı futbolcu Lucas Lima…

Fenerbahçe’nin aldığı kötü sonuçlar takım ile taraftarın arasını bir hayli açtı. Sarı-lacivertli futbolcular takım ruhunu yakalamaya çalışırken yöneticiler transfer operasyonuna başladı.

Ofansif orta saha şart

Fanatik’te yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerin takviye için öncelik verdiği bölgelerden biri çok yönlü ofansif orta saha.

İlk aday Lucas Lima

Fenerbahçe'nin ilk hedefi Lucas Lİma...
Fenerbahçe'nin ilk hedefi Lucas Lİma...

Bu pozisyon için yönetimin elinde kalabalık bir liste vardı. Hatem Ben Arfa, Seko Fofana, Lucas Lima, Dudu gibi isimlerin adı ön plandaydı. Ancak 1 numaralı hedef olarak Lucas Lima belirlendi.

Bonservisler çok yüksek

Yönetimin Sambacı’ya yönelmesinin çeşitli nedenleri var. Uzun süredir gündemde olan Ben Arfa, nisan ayından beri forma giymemesi ve buna bağlı olarak depresyona girmesi, Sarı-Lacivertliler’in bu oyuncuya karşı endişelerini artırdı. Fofana için ise Udinese’nin kapıyı 15 milyon Euro’dan (67.5 milyon TL) açması, yönetime geri adım attırdı. Aynı şekilde Dudu için de kulübü Palmeiras 10 milyon Euro’dan (45 milyon TL) aşağı inmiyor.