Fenerbahçe efsanesi Oğuz Çetin'in oğlunu dövdüler!

Oğuz Çetin.
Oğuz Çetin.

Fenerbahçeli eski futbolcu Oğuz Çetin'in oğlu Bartu Çetin'i bulunduğu mekanda yaraladılar. Kafasına ağır darbe alan Çetin'in kanlar içinde kaldığı anlar görüntülendi.

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin'in oğlu bir mekanda kavgalı bir olaya karıştı. Olay sırasında kafasına darbe alan Bartu Çetin'in yaralandığı görüntüler gazeteciler tarafından görüntülendi.

KAFASINDA ŞİŞE KIRDILAR

Bir dönem Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Bartu Çetin, önceki akşam arkadaşlarıyla Karaköy'deki bir mekandaydı. Çetin ve arkadaşları, gecenin sonunda kapıda bilinmeyen bir nedenle başka bir grupla kavgaya tutuştu. Küfürleşme çok kısa sürede yumruklaşmaya dönüştü. O sırada karşı gruptan bir genç, elindeki şişeyi Bartu Çetin'in kafasında kırdı.

Bartu Çetin olay sonrasında acilen taksiye bindirildi.
Bartu Çetin olay sonrasında acilen taksiye bindirildi.

GECE ACİL SERVİSTE BİTTİ

Bir anda kanlar içinde kalan 25 yaşındaki Çetin, apar topar taksiye bindirilerek acile götürüldü. Ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edilen genç, olayın neden çıktığı hakkında bilgi vermek istemedi.

Kafasından yaralan Bartu Çetin, olay sonrasında acil servise götürüldü.
Kafasından yaralan Bartu Çetin, olay sonrasında acil servise götürüldü.

"NEDENİNİ ARAŞTIRIYORUZ"

Olay sonrasında açıklamalarda Oğuz Çetin, olayla ilgili net bir bilgisi olmadığını belirtti ve şunları söyledi:

  • "Oğlumun durumu gayet iyi. Şu anda ben de ne olduğunu tam bilmiyorum. Kimler, neden yapmış diye araştırıyoruz. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkar, ona göre bakacağız artık."