Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sanal gerçeklik teknolojisiyle yayınlanacak: Stadyumdaymış gibi hissedeceksiniz

Derbiyi stada gitmiş gibi izlemeye hazır mısınız? Merakla beklenen GS-FB derbisi sanal gerçeklik platformu Gear VR ile izlenebilecek.

Her sene futbolseverlerin merakla beklediği ligin en büyük kapışması olarak kabul edilen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi geldi çattı. Pazar günü saat 20:00'da başlayacak mücadele Fenerbahçe'nin mabedi Ülker Stadı'nda oynanacak.

Lig TV'den yayınlanacak olan muhteşem derbi, Digiturk ile Samsung arasında daha önce yapılan anlaşma kapsamında Gear VR (sanal gerçeklik platformu) izleyicileri tarafından da takip edilebilecek. Tabii ki derbiyi sanal gerçeklik teknolojisiyle izlemek için Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü, Gear VR uyumlu bir telefon ve derbinin satın alındığı pakete dahil olan Digiturk Play ya da Digiturk Dilediğin Yerde aboneliği gerekiyor.

Eğer yukarıda saydığımız tüm şartlara sahipseniz, Digiturk Play VR uygulamasını Samsung cihazınıza indirmeniz ve uygulamayı açarak Digiturk Play üyeliğiniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında Gear VR'ınızı takarak maçı Ülker Stadındaymış gibi izleyebilirsiniz.