Fenerbahçe hakkında flaş iddia! İmza için gelecek mi?

​Fenerbahçe hakkında flaş iddia! İmza için gelecek mi?
​Fenerbahçe hakkında flaş iddia! İmza için gelecek mi?

Bir yandan seçim çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin mevcut yönetimi diğer taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gündeme gelen son isim ise sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıracak gibi...

Fenerbahçe 2-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek seçimli genel kurula kilitlendi. Başkanlık için Aziz Yıldırım ile Ali Koç yarışacak. Seçim öncesi mevcut yönetim ise transfer çalışmalarına ara verme niyetinde değil. Fanatik Gazetesi'nin Brezilya basınına dayandırdığı habere göre; Fenerbahçe rotasını İspanya'ya kırdı.

Ganso’yu istiyorlar

Finansal Fair Play konusunda sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe transfer konusunda temkinli davranmaya çalışıyor. Sarı-lacivertli kulübün Sevilla'da forma giyen Ganso için nabız yokladığı ileri sürüldü. Bu sezon Sevilla formasıyla yalnızca 8 maça çıkan Ganso'nun da İspanya'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Ganso, Sevilla'dan ayrılmaya sıcak bakıyor.
Ganso, Sevilla'dan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Ganso kimdir?

12 Ekim 1989 doğumlu Ganso, on numara mevkiinde görev alıyor. Brezilya Milli Takımı formasını 8 kez giyen Ganso, 2016'nın temmuz ayında Sao Paulo'dan Sevilla'ya 9.5 milyon Euro'ya transfer oldu.

Şimdiye kadar Sevilla ile 27 maça çıkan Ganso 7 gol atıp 6 asist yaptı.