Fenerbahçe, 2 Milanlı futbolcuya talip

Rebic
Rebic

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeni sezona oldukça iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen sarı lacivertliler; Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat ve Edin Dzeko transferlerini tamamladı. Fenerbahçe'nin yeni rotası Serie A devi Milan oldu.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de yeni sezon transfer çalışmaları devam ediyor. İddialı bir kadro kurarak şampiyon olmak isteyen sarı lacivertlilerin gündemine Serie A ekibi Milan'dan iki isim birden geldi.

İşte o 2 isim

Tutto Mercato'nun haberine göre, sarı lacivertliler Milan forması giyen Divock Origi ve Ante Rebic ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'nin iki oyuncu için yaptığı teklifin ilk görüşmede reddedildiği yazıldı. Sarı lacivertli yönetim teklifi revize ederek yeniden masaya oturacak.

  • Bu sezon Milan formasıyla 36 maça çıkan 28 yaşındaki Divock Origi, 2 gol - 1 asistlik bir performans sergerken, 29 yaşındaki Ante Rebic ise 31 maçta 3 gol - 2 asist kaydetti.