Fenerbahçe, Hatayspor’u mağlup ederek rekor kırdı!

Beşiktaş
Beşiktaş

Süper Lig'de namağlup unvanlı iki takımın mücadelesinde Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Hatayspor'u mağlup etti. Bu sezon oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe, rekorları altüst ederken, teknik direktör İsmail Kartal da tarihe geçti. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, sahasında Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Kadıköy Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibini 4-2 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon resmî maçlardaki galibiyet serisini de 17’ye çıkardı.

Rekor kırıldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hatayspor galibiyeti ile adını tarihe yazdırdı. Kartal, Christoph Daum’dan lige en iyi başlangıç yapan teknik direktör olma rekorunu devraldı.

İsmail Kartal ayrıca üst üste en fazla maç kazanan Fenerbahçe teknik direktörü olan Aykut Kocaman’ı da yakaladı. Kocaman, 2009-10 sezonunda üst üste 10 maç kazanmıştı. İsmail Kartal da biri 2022 yılından olmak üzere ligdeki son 10 maçını da galibiyetle tamamlamayı başardı.

“Hatay bizim de şahsi meselemizdir”

Sarı lacivertli ekibin efsane isimlerinden Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel’i taraftarlar tezahüratlarla karşıladı. Kulüp, sahadaki reklam panolarına “Evine hoş geldin Volkan Demirel” ve “Hatay bizim de şahsi meselemizdir” ifadelerine yer verdi.