Fenerbahçe için gelen futbolcuyu Beşiktaş'a önerdiler

Marco Fabian
Marco Fabian

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği ancak anlaşma sağlayamadığını açıkladığı futbolcu Marco Fabian, Türkiye'den ayrılmadı. Meksikalı futbolcunun menajeri, Türkiye'deki temsilcileriyle birlikte oyuncusunu Beşiktaş'a da önerdi.

Sarı lacivertli kulübe imza atmak için İstanbul'a gelen ancak anlaşma sağlanamayan Meksikalı futbolcu Marco Fabian hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin transferden vazgeçmesinin ardından oyuncunun menajeri, Süper Lig'in bir diğer devi Beşiktaş'a yöneldi.

Fenerbahçe'nin anlaşma sağlayamadığını açıkladığı futbolcu Marco Fabian için menajeri, Türkiye'deki temsilcileriyle birlikte oyuncusunu Beşiktaş'a önerdi.

Fenerbahçe için İstanbul'a gelmeden önce Beşiktaş'la da temas kuran Marco Fabian'ın menajeri, oyuncusunun yıllık ücretinde de indirim yapacaklarını ifade etti.

Beşiktaş yönetimi ise oyuncunun menajerinden gelen bu öneriyi ilk aşamada kabul etmedi. Oyuncunun Fenerbahçe için İstanbul'a gelen siyah beyazlı yöneticiler, Fabian'la şu aşamada ilgilenmediklerini ifade etti.

Arşiv
Arşiv
  • Öte yandan Fabian'ın temsilcilerinin Fenerbahçe ile bağlantı kurmadan önce de Başakşehir ile görüştüğü belirtildi

❗ Marco Fabian transferi iptal oldu!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()