Fenerbahçe, Jorge Jesus'un alternatifini belirledi

Fenerbahçe
Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken, 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de gündem Jorge Jesus'un kalıp kalmayacağı... Portekizli teknik adam için ayrılık iddiaları gündeme gelmeye devam ederken, yerine gelecek çalıştırıcının da yavaş yavaş ismi kesinleşmeye başladı.

Sarı lacivertli yönetimin sezon başında getirdiği tecrübeli teknik adamın sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, ligin bitimine yaklaştığımız bu dönemde ismi birçok kulüple anılmaya başlanmıştı.

Flamengo'nun ilk adayı Jorje Jesus

Özellikle Brezilya'ya döneceği konuşulan Jesus için Flamengo'nun Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından Brezilyalı futbol muhabiri Eric Faria, Flamengo'nun yeni teknik direktör arayışları hakkında bir iddiada bulundu. Faria'nın iddiasına göre Vitor Pereira ile yollarını ayıran Flamengo'nun yeni teknik direktör adayı, Jorge Jesus.

Fenerbahçe için aday Pedro Martins

Raisa Simplicio'ya göre Jorge Jesus'un takımın başında kalmaması durumunda Fenerbahçe'nin gündemine aldığı isim 52 yaşındaki teknik adam Pedro Martins'in yer aldığını belirtti. Bu anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda Sarı lacivertliler, Vitor Pereira ve Jorge Jesus'un ardından üçüncü Portekizliyi takımın başına getirmiş olacak.