Fenerbahçe Luiz Neto için ne kadar ödeyecek?

​Fenerbahçe Luiz Neto için ne kadar ödeyecek?
​Fenerbahçe Luiz Neto için ne kadar ödeyecek?

Fenerbahçe stoper arayışını mutlu sonla bitirdi. Sarı-lacivertliler, Zenit forması giyen Luis Neto ile anlaştı. Peki, Fenerbahçe Neto için Rus kulübüne ne kadar ödeyecek?

Simon Kjaer'in Sevilla'ya transferinin ardından stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Rus ekibi Zenit'te forma giyen Luis Neto ile anlaştı. 29 yaşındaki Portekizli futbolcu gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Resmi sözleşmeyi imzalayacak

AA
AA

Neto bugün sağlık kontrollerinden geçecek ve Fenerbahçe'yle sözleşme imzalayacak.

Kiralık olarak top koşturacak

AA
AA

Sarı-lacivertlilerin Neto'yu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladıkları öğrenildi. Fenerbahçe'nin Zenit'e kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro ödeyeceği ileri sürüldü. Kulüp Neto'ya ise yıllık 2.5 milyon Euro ödeme yapacak. Şayet sarı-lacivertliler sezon sonunda Neto'yu bonservisiyle almak isterse en az 3 milyon Euro'yu gözden çıkaracak.

Neto’dan mutlusu yok

AA
AA

İstanbul’a iner inmez Fenerbahçe TV’ye konuşan Neto son derece mutlu olduğunu belirtti. Neto, “Daha önce görüşmeler sürüyordu, sonunda gelme fırsatını yakaladım. Artık kulübü ve şehri daha yakından tanıyabileceğim. Giuliano ile Rusya’dan tanışıyordum. Bruno ve Raul Meireles ile de tanışıklığımız vardı, güzel şeyler duydum. Umarım güzel bir macera olur ve buradaki maceram mutlu bir şekilde başlar” ifadelerini kullandı.