Fenerbahçe, Marcelo transferinde avantajlı konumda

Marcelo'da flaş gelişme
Marcelo'da flaş gelişme

Brezilya'nın ardından Fransız basınının da dünyaca ünlü sol bekle ilgili açıklama yapması Fenerbahçe taraftarlarını daha da heyecanlandırdı. Lyon ve Marsilya'nın da Marcelo'nun peşinde olduğu söylenirken, Fenerbahçe'nin bu transferde daha avantajlı olduğu belirtildi.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız vererek Avrupa'nın dört bir yanına açıldı. Sarı-lacivertlilerde sol bek için bir numaralı aday dünyaca ünlü futbolcu Marcelo...

  • Real Madrid'den ayrılarak, kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Brezilyalı efsane, Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor.

Brezilya basınında geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde, bu ülkeden takımların Marcelo’yu istediğini ancak oyuncunun kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği ve Fenerbahçe’nin transferde bir adım önde olduğu belirtilmişti. Benzer bir iddia Fransa’dan geldi. Buna göre 34 yaşındaki sol bek için Lyon ve Marsilya devrede. Haberde, Lyon’un 3.5 milyon Euroluk maaş teklifinin Marcelo tarafından geri çevrildiği belirtildi.

Jesus ve Carlos faktörü

Ali Koç, Marcelo transferini bitirmek için Jorge Jesus ve Roberto Carlos'u kullanacak. Hatta şu anda Marcelo'nun Fenerbahçe'ye yakın olmasını Alex de Souza, Edu Dracena gibi isimlerin yoğun tavsiyelerine bağlayabiliriz.

Real Madrid'de kupalara doyamadı

16 sezon, 545 resmi maç, 38 gol, 103 asist. Mundo Deportivo’nun haberine göre yönetim, Real Madrid'de tarihine geçen dünyaca ünlü yıldız için kulübün Valdebebas’ta yer alan antrenman tesislerinde bir tören düzenleyecek. Tecrübeli sol bekin Real Madrid formasıyla kaldırdığı 25 kupanın yer alacağı veda organizasyonunda, Marcelo’ya plaket verileceği öğrenildi.