Ali Koç'a sert tepki!

Ali Koç
Ali Koç

Ali Koç, Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında konuştu. Üyeler yuhaladı. İşte Ali koç'un açıklamaları...

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı karıştı! Taraftarlar büyük bir tartışma yaşarken Başkan Ali Koç'un konuşması kesildi.

İşte Ali Koç'un açıklamaları:

"Hepimizin canı sıkkın. Hepimizin eteklerindeki taşları dökmeye ihtiyacımız var. Gökten para yağsa, Samandıra'dan altın çıksa, petrol fışkırsa futbolda başarı yoksa ne önemi var? Futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin kıymeti yok. Ben de sizin tarafınızda olsam, sizin düşüncelerinizde olurdum. 3 Haziran 2018 tarihinden bu yana yaşadığımız olumsuzluklara rağmen gemiyi limana yüzdürdüğümüzü, en tepeyi hedeflediğimizi de hatırlatmak istiyorum."

"Bilet, kombine gelir kaynakları en önemli gelirimiz. %300 zam nereden çıktı bilemiyorum. Yüzde 300 diye bir zam yok. Diğer kulüpler gibi biz de zam yapmak zorundayız."

"Fenerbahçe 6 sezon içinde 3 defa şampiyonluğu son maçta kaybetmiştir. 2006 yılında oynanan Denizli maçı bugünün dünyasında nerede oynanırsa oynansın o maç bitirilmezdi. Dünyada bir takım söyleyin 6 sezonda 3 defa şampiyonluk kaybetmiş. 2012 Mayıs yine son maç şampiyonluk gidiyor. Kolluk kuvetleri taraftarı hedef alıyor. Dünyada kaç kulüp havaalanına giderken ölümle burun buruna gelmiştir? Bu işin kimin yaptığının mücadelesini kaçınız verdiniz? Kayserispor deplasmanında taraftar yasağı yedik, stadımızda siyasi sloganlar atıldı Beşiktaş'ta da aynı şeyler yaşandı ancak niye sadece Fenerbahçe'ye ceza verildi?"

"28 şampiyonluğun üzerinde geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Sahaya 5 yıldızla çıkınca gündem oluyor."

"Niye skoru etkileyen, şampiyonluğu etkileyen hakem hataları Fenerbahçe'nin lehine olmuyor?"

"Değişim arzusuna kayıtsız şartsız kalmadık. Bu sene garip bir sene Dünya Kupası arası sonra deprem arkasından seçimler ve maçlar takvim... "Değişim istenmesini anlayabiliyorum. Ancak bir aday çıkmadığı sürece genel kurula gitmek, sonraki sezonun tüm planlamasını riske edecek bir durumdur.Bunu 3 yaşındaki çocuk bile anlar. Dolayısıyla değişim isteyenlerin 'Neden biri çıkmıyor' diye sorması gerek."

  • Salonda çıkan olaylar nedeniyle kongreye 15 dakika ara verildi.