Fenerbahçe'den sürpriz hamle! Galatasaray anlaşmıştı...

Parades
Parades

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen isimlerin başında PSG'nin yıldız oyuncusu Parades gelirken, ezeli rakip Fenerbahçe'den de bu isim için sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından transfer hareketliliği hız kazanırken, son şampiyon Galatasaray henüz bir hamle yapmadı. Fenerbahçe ise şu ana dek Ryan Kent ve Edin Dzeko'nun yanı sıra Arda Güler ile de yollarını ayırdığını açıklamıştı. Birçok isim için girişimlerini sürdüren iki ezeli rakip bu kez 29 yaşındaki yıldız futbolcu Lenadro Paredes transferinde karşı karşıya.

İki takım da istiyor

İspanyol basınından Todofichajes'te yer alan habere göre; iki ezeli rakibin Arjantinli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

PSG'de Galtier'in gönderilmesinin ardından yeni teknik direktör Luis Enrique'nin Paredes konusunda oldukça net olduğu öğrenilirken, 29 yaşındaki futbolcunun transfer döneminde yeni bir çıkış yolu aradığı vurgulandı. 2019'da Zenit'ten PSG'ye transfer olan Paredes'in, Fransız ekibi ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

  • Geçen sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Arjantinli orta saha, İtalyan temsilcisinde 35 maça çıkıp 1 gol -1 asist yaptı.