Fenerbahçe, Premier Lig'in yıldız forvetiyle bir görüşme gerçekleştirdi

Mitrovic'de flaş gelişme
Mitrovic'de flaş gelişme

Jorge Jesus'un gelmesiyle beraber Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, girişimlerine başladı. Portekizli teknik adamın transfer listesi doğrultusunda çalışmalar yürüten sarı-lacivertliler bu sezon Premier Lig'de oynayacak Aleksandar Mitrovic için Londra'da bir görüşme yaptı.

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girip, Şampiyonlar Ligi gruplarına ve şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı.

Transfer politikasında Jorge Jesus'un listesini izleyen sarı-lacivertli yönetim, Fulham'da forma giyen Sırp golcü Mitrovic için harekete geçti ve Londra'ya giderek bir görüşme yaptı.

Türk restoranında görüşüldü

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçeli kurmayları, Türk restoranı olan The Mantl'da ise Fulham'ı Championship'den Premier League'e yükselten isimlerin başında gelen Sırp futbolcu Aleksandar Mitrovic'in menajeriyle görüşme yaptı.

  • Sırp santrfor; küme düştüğü sezonda dahi Fulham'dan ayrılmadı. Mitrovic, geçen sezon 44 maçta attığı 43 gol ve yaptığı 7 asistle Fulham'ı Premier Lig'e yükselmesinde başrol oynadı.