Fenerbahçe, Rossi'ye gelen teklifi reddetti

Diego Rossi
Diego Rossi

Fenerbahçe, 5.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanarak Los Angeles FC'den kadrosuna kattığı Diego Rossi için Palmeiras'tan gelen 7 milyon euroluk teklifi reddetti.

Fenerbahçe, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için kadrosunu güçlendirmeye çalışırken bir yandan da elindeki yıldızları satarak transfer için bütçe çıkartmak istiyor.

Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu ile kiraladığı ve sonrasında 5,5 milyon avro ödeyerek bonservisini aldığı Uruguaylı kanat oyuncusu için Flamengo, Corinthians ve Palmeiras kulüpleri devreye girdi. Bunlardan Palmeiras 7 milyon avro bonservis bedeli önerdi. Yönetim ise teklifi az bulup olumsuz cevap verdi. Beklenti en az 10 milyon avro.

  • Diego Rossi bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 39 maçta 6 gol atarken, 9 da gol pası verdi.

Jesus, yeni transferlerin yetişmesini istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede Şampiyonlar Ligi ön eleme turu için kampa girecekleri sırada yeni transferlerin yetişmesini istedi.

Yönetime verdiği ilk raporda 5 transferi yeterli gören Jesus, kamp döneminden sonra yeniden yönetimle bir değerlendirme yapacak. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınması hâlinde 1-2 mevkiye daha takviye yapılacak. Topuk Yaylası kampının ardından gidecek ve kalacak oyuncuların durumu da kesinleşmiş olacak.