Fenerbahçe santrafor transferini de bitirmek üzere: İki dev golcüden biri Fenerbahçe forması giyecek

​Fenerbahçe santrafor transferini de bitirmek üzere: İki dev golcüden biri Fenerbahçe forması giyecek
​Fenerbahçe santrafor transferini de bitirmek üzere: İki dev golcüden biri Fenerbahçe forması giyecek

Transferde gaza basan sarı lacivertliler yeni golcülerini de belirledi. İki adaydan biri yeni sezonda çubuklu formayı giyecek.

Valbuena ile sözleşme imzalayan, Dirar ile imza aşamasına gelen Fenerbahçe, santrafor transferi için de girişimlerine başladı. Sarı-Lacivertliler'in ilk tercihi Meksika'nın Tigres takımında forma giyen Andre-Pierre Gignac.

Tigres ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Fransız oyuncunun Avrupa'da bir takıma gelmeyi çok istediği ve bu nedenle Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi. 31 yaşındaki Fransız yıldız geçmiş dönemlerde de Fenerbahçe ile gündeme gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti. Fenerbahçe'nin Meksika kulübüne ilk etapta düşük bir bonservis bedeli önerdiği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Gignac transferinde bir sorun çıkması halinde ise alternatif olarak Asamoah Gyan ismini belirledi. Çin'den Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına transfer olan Ganalı golcü bu ay serbest kaldı. 31 yaşındaki Gyan'ın Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ve sarı lacivertli kulüpten haber beklediği ifade edildi.