Fenerbahçe - Sevilla maçının hakemi belli oldu!

Fenerbahçe-Sevilla
Fenerbahçe-Sevilla

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile eşleşti. Estadio Ramón Sánchez Pizjuán'da oynanan ilk mücadeleyi İspanyol ekibi 2-0 kazandı. 16 martta oynanacak rövanş mücadelesinin hakemi belli oldu. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe ile Sevilla eşleşmesinin ilk maçında İspanyol ekibi sahasında 2-0 kazanmıştı.

16 Mart'ta İstanbul'da gerçekleşecek rövanş karşılaşmasının hakemi açıklandı. Maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver'in yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Andrew Madley olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Stuart Attwell, AVAR'da da David Coote oturacak.

  • Michael Oliver

Michael Oliver'in Fenerbahçe karnesi

Oliver, daha önce 2019 yılında Fenerbahçe'nin Zenit'e deplasmanda 3-1 mağlup olduğu maçı yönetmişti. O maçtan sonra sarı lacivertliler UEFA Avrupa liginden elenmişti.

  • Fenerbahçen


  • Fenerbahçe - Sevilla maçı 16 Mart Perşembe günü saat 20.45'te oynanacak.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Luan Peres, Sevilla'da ise Rekik ve Marcao kesin olarak forma giyemeyecek. Ligde Almeria maçında sakatlanarak oyundan çıkan Nianzou ve Bounou'nun oynayıp oynayamayacakları ise henüz belli değil.