Fenerbahçe taraftarı isyan bayrağını açtı: Ersun Yanal seferberliği

Ersun Yanal
Ersun Yanal

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk karşılaşmasında Dinamo Zagreb ile karşılaşan Fenerbahçe, deplasmanda farklı bir mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun tercihlerinden memnun olmayan Fenerbahçe taraftarı, sosyal medyada Ersun Yanal için seferberlik başlattı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb karşı karşıya geldi. Hırvatistan'da oynanan karşılaşmada Dinamo Zagreb sahadan farklı bir şekilde galip ayrıldı. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe taraftarları ise üzgün olmaktan çok kızgındı.

Sarı lacivertliler, ikinci Neudstadter'in attığı golle farkı 1'e indirse de maçın hikayesi istedikleri gibi sonlanmadı ve 4-1'lik mağlubiyetle Hırvatistan deplasmanından ayrıldı.

Karşılaşma sırasında ve sonrasında ise taraftarda isyan hakimdi. Özellikle Phillip Cocu'nun tercihleri eleştirilerin hedefindeydi.

İlk yarının mağlup tamamlanmasına rağmen Hollandalı teknik adamın herhangi bir hamle yapmaması da büyük tepki çekti.

Hollandalı hocadan memnun olmayan taraftarın sosyal medyada üzerinde birleştiği tek isim, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal'dı.

Arşiv
Arşiv

Sarı lacivertli taraftarın fikir birliğine vardığı konu ise Ersun Yanal olmadan bu durumdan kurtulmanın zor olacağıydı.