Fenerbahçe ve Galatasaray istedi “Beşiktaş” alıyor

Beşiktaş Christian Cueva ile sözleşme imzalamaya çok yakın.
Beşiktaş Christian Cueva ile sözleşme imzalamaya çok yakın.

Sao Paulo’nun “Alaaddin” lakaplı futbolcusu Christian Cueva adım adım Beşiktaş’a yaklaşıyor.

Daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray’ın teklifte bulunduğu ancak anlaşamadığı Christian Cueva konusunda Beşiktaş büyük yol kat etti.

Müjdeyi verdiler
Peru basınında çıkan haberde; Beşiktaş’ın kısa süre sonra 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla sözleşme imzalayacağı duyuruldu.
Müjdeyi verdiler Peru basınında çıkan haberde; Beşiktaş’ın kısa süre sonra 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla sözleşme imzalayacağı duyuruldu.
10 milyon Euro
Sao Paulo’da ‘Alaaddin’ lakabıyla tanınan oyuncu 10 numara pozisyonunda görev alıyor. Brezilya ekibiyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için Beşiktaş’ın 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Transferin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.
10 milyon Euro Sao Paulo’da ‘Alaaddin’ lakabıyla tanınan oyuncu 10 numara pozisyonunda görev alıyor. Brezilya ekibiyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için Beşiktaş’ın 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Transferin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.
587 dakika sahada kaldı
Christian Cueva, geçtiğimiz sezon Meksika’nın Toluca takımından Sao Paulo’ya 2.1 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Yetenekli futbolcu geçtiğimiz sezon 24 maçta görev aldı ve 7 kez fileleri havalandırdı.
587 dakika sahada kaldı Christian Cueva, geçtiğimiz sezon Meksika’nın Toluca takımından Sao Paulo’ya 2.1 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Yetenekli futbolcu geçtiğimiz sezon 24 maçta görev aldı ve 7 kez fileleri havalandırdı.
Christian Cueva kimdir? 
Doğum Yeri: PeruDoğum Tarihi: 23 Kasım 1991
Pozisyon: Orta sahaBonservisi: 1 milyon Euro (transfermarkt verilerine göre)
Christian Cueva kimdir? Doğum Yeri: PeruDoğum Tarihi: 23 Kasım 1991 Pozisyon: Orta sahaBonservisi: 1 milyon Euro (transfermarkt verilerine göre)