Fenerbahçe yeni Alex’e imza attırmak üzere

Fenerbahçeli taraftarlar Lucas Lima'yı bekliyor.
Fenerbahçeli taraftarlar Lucas Lima'yı bekliyor.

Fenerbahçe’nin uzun süredir renklerine bağlamak istediği Lucas Lima konusunda hareketli saatler yaşanıyor.

Özellikle başkan Aziz Yıldırım’ın transfer edilmesini istediği Lucas Lima konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe uzun süredir takip ettiği Lima için Brezilya’ya temsilci gönderdi. Santos’la olan sözleşmesi aralık ayında son bulacak sambacı için Fenerbahçeli yetkililerin hem Brezilya kulübüyle hem de futbolcunun bonservisinin büyük bir kısmına sahip olan şirketle temasa geçtiği ileri sürüldü.

Pazarlığı kızıştırıyor mu?

Lima’nın Barcelona’nın da yakın takibinde olması nedeniyle Santos Başkanı Modesto Roma Júnior yetenekli futbolcunun sözleşmesini uzatmanın planlarını yapmaya başladı. Brezilya basını, Santos’un Lima ile sözleşme yenileyerek söz konusu bir transferde daha ciddi rakamlar kazanmak istediğini ileri sürdü. Kulüp başkanının, “Lima satılık değil” açıklamaları ise “Pazarlığı kızıştırıyor” şeklinde yorumlandı.

Türkiye’ye gelecek mi?

10 numara mevkiinde görev alan Lima’nın kısa bir süre içinde Türkiye’ye geleceği de Brezilya’da yüksek sesle konuşuluyor.

Lucas Lima Kimdir?

Doğum Tarihi: 09.07. 1990

Doğum Yeri: Marília- Brezilya

Boyu: 1,76 m

Mevki: Orta saha - On Numara

Ayak: Sol ayak

Kulübü: Santos FC

Bonservisi: 9 milyon Euro

Sarı-lacivertli kulübün Lima’yla ilgilendiğinin ortaya çıkmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar 27 yaşındaki futbolcu için sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmaya başladı. İşte o mesajlar;

Ayrıca Lucas Lima, Fenerbahçe taraftarların sosyal medyadan kendisi için yaptığı "Come to Fenerbahçe" mesajlarını beğeniyor.
Ayrıca Lucas Lima, Fenerbahçe taraftarların sosyal medyadan kendisi için yaptığı "Come to Fenerbahçe" mesajlarını beğeniyor.