Fenerbahçe yeni Aurelio'sunu buldu!

Jailson Marques Siqueira
Jailson Marques Siqueira

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Gremio forması giyen Jailson ile anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki oyuncunun bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Giuliano ve Josef de Souza ile yollarını ayıran Fenerbahçe, aradığı orta saha oyuncusunu yine Brezilya’da buldu.

Globo Esporte’de yer alan habere göre; sarı lacivertli ekip, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Jailson’u 4.5 milyon avro karşılığında kadrosuna kattı. Genç futbolcunun bu akşam İstanbul’da olması bekleniyor.

Gremio kulübünün yöneticilerinden Andre Zanotta, Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile anlaşmaya vardık. Jailson, bu gece Türkiye'ye uçacak" ifadelerini kullandı.

2,5 sezondur Gremio formasını terleten Brezilyalı futbolcu, bugüne dek takımıyla çıktığı 76 maçta 3 gol kaydederken 1 de asist yaptı.

Jailson kimdir?

  • Uzun ismi Jailson Marques Siqueira olan 1.87 boyundaki ön libero oyuncusu, Brezilya'nın Gremio kulübünde forma giyiyor. 22 yaşındaki isim kariyerine Gremio'da başladı. Gremio kariyerinde şu ana kadar Brezilya Serie A, Libertadores, Dünya Kulüpler Kupası ve Recopa Sudamericana'da olmak üzere 76 maçta görev alan isim 3 gol atıp, 1 asist yaptı. Bu sezon çıktığı 22 resmi maçta 2 gol attı. Sağ ayağını kullanan Jailson, rakibe pres yapmada ve oyunu ters kanada çevirmede etkili. Şut yönünden zayıf, fakat fiziğini kullanmada oldukça başarılı.