Fenerbahçe yeni Niang'ını buldu: Mutlu son çok yakın

​Fenerbahçe yeni Niang'ını buldu: Mutlu son çok yakın
​Fenerbahçe yeni Niang'ını buldu: Mutlu son çok yakın

Fenerbahçe bir yıldızın transferinde daha mutlu sona çok yaklaştı...

Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar transferlerini bitiren Fenerbahçe bir yıldız ismi daha bitirmeye çok yakın. Sezonun bitmesiyle birlikte çalışmalara başlıyan sarı lacivertli yöneticiler, teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda birbiri ardına yıldız oyuncuları kadrosuna dahil etmeye başladı.

Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar ile anlaşan, Hasan Ali Kaldırım ile de sözleşme yenileyen Fenerbahçe yönetimi rotasını forvet transferine çevirdi. Bunun için de Roma'nın gözden çıkardığı Seydou Doumbia ile görüşmelere başlandı ve prensip anlaşmasına varıldı.

30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncuya yıllık 3 milyon Euro verileceği öğrenilirken İtalyan kulübünün de bu transferde bonservis bedeli için çok cüzi bir miktar para isteyeceği öğrenildi. Bayram sonrasında İtalya'da yapılacak görüşmelerde resmi imzaların atılması bekleniyor.

Seydou Doumbia için Fenerbahçeli yöneticiler, "Yeni Niang'ımızı bulduk" yorumunu yapıyorlar. Çünkü Doumbia da Niang gibi hem forvette hem de kanatta oynayabiliyor. Doumbia'nın Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakmasına rağmen Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü de yıldız oyuncunun peşini bırakmıyor.