Fenerbahçe yine golcü alacak

Berisha, Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'de
Berisha, Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'de

Fenerbahçe, hakkında konuşulamayacak bir golcü almak istiyor. Sarı-lacivertli ekip yeni yapacağı transferler hamlesiyle forvet hakkındaki tartışmaları bitirmek istiyor.

Fenerbahçe'de Mergim Berisha bekleneni veremedi, rota bir kez daha forvet transferine çevrildi. Yönetimin hedefi, geldiğinde taraftarı heyecanlandıracak bir isme imza attırmak.

Muriç'i yeniden renklerine bağlamaya hazırlanan sarı- lacivertlilerin listesinde başka golcüler de var.

Sezon başında transferi gerçekleşmeyen Dembele'nin yine listenin başında olduğu öğrenildi. Fanatik gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe, yaz aylarında Lyon'un yıldızı için girişimlerde bulunsa da taraflar anlaşmaya varamamıştı.

Sarı-lacivertlilerin Dembele için ara transfer döneminde de girişimde bulunmaya hazırlandığı öğrenildi. Yönetim, Lyon'un takasta Pelkas'ı talep etmesine olumsuz yanıt vermişti.

Ancak bu kez, Fransızların yine istekli olması halinde Yunan futbolcu da bu transferde kullanılabilir. Ali Koç, Moussa Dembele'nin sadece saha içinde değil, moral anlamında taraftar üzerinde de büyük etkisi olmasını umuyor.

Muriç gelmeye hazır. Kosovalı forvetin büyük heyecanla başladığı Lazio macerası hiç de umduğu gibi gitmiyor.

Vedat Muriç'e, bir sezondaki vasat performansının ardından Sarri tarafından bir şans daha verilmişti.

Ancak 27 yaşındaki oyuncu yine beklediği şansı bulamadı. Muriç'in Ocak ayında ayrılmak istediği ve ilk tercihinin Fenerbahçe olduğu kaydedildi.

Sarı-lacivertliler de golcü oyuncunun döşününe sıcak bakıyor. Yönetim, bu oyuncu için geçen sezon 20 milyon Euro'ya yakın yatırım yapan Lazio'yla orta yolu bulmak için çalışacak.

Bakambu yine gündemde... Vitor Pereira'nın sezon başında istediği isimlerin başında Cedric Bakambu geliyordu. Portekizli hocanın, Çin Ligi'nden tanıdığı golcü oyuncu, kulübü Beijing Guoan ile sözleşme feshi için anlaşamayınca transfer yattı. Bakambu, 1 Ocak itibarıyla boşa çıkacak.

Sarı-lacivertlilerin 30 yaşındaki forvet için yeniden harekete geçmesi bekleniyor. Bakambu, Çin'de lig tatile girdiği için kulübüyle en son 15 Ağustos'ta maça çıktı. Ancak Eylül ve Ekim aylarında Kongo ile 4 maçta forma giyen Bakambu, hazır bir görüntü çizdi.

Azmoun zor ama... Zenit'in İranlı yıldızı, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmadı. Avrupa'nın birçok takımı tarafından yakından takip edilen Serdar Azmoun için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu öne sürüldü.

26 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek hiç kolay değil. Çünkü işi Ocak'ta bitirmek için öncesinde Zenit'le de anlaşması gerek.

Ancak Ali Koç, hem camiadaki karamsar havayı dağıtıp güçlü bir mesaj vermek hem de gol sorununu kökten çözmek adına böyle bir yıldız için tüm şartları zorlayabilir.