Fenerbahçe'de 100 milyon liralık çılgınlık!

Fenerbahçe'de ​100 milyon liralık çılgınlık!
Fenerbahçe'de ​100 milyon liralık çılgınlık!

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe'nin Santos'ta forma giyen Brezilyalı yıldız Lucas Lima'ya 4 yıl için 24 milyon Euro’luk teklif yaptığı öne sürüldü.

Uzun bir süredir yaşadığı 10 numara sıkıntısını bu kez çözmek isteyen Fenerbahçe'de tüm gözler Lucas Lima'ya çevrilmiş durumda...

Sarı-Laciverliler, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için büyük bir çaba harcarken, Brezilya basınından gündeme bomba gibi düşecek bir iddia geldi. Gazetelere ve internet sitelerinde yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Lucas Lima'ya bonuslarla beraber yıllık 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Sambacı'ya ayrıca 4 yıllık da sözleşme öneren Sarı-Lacivertliler böylece Lucas Lima için 24 milyon Euro'yu (Yaklaşık 100 milyon lira) gözden çıkarmış oldu.

BONSERVİSTE SIKINTI YAŞANIYOR

Brezilya basını Lima'nın teklife çok sıcak baktığını fakat bonservis konusunda sıkıntı yaşandığı belirtti. Santos'un sözleşmesinin bitimine kısa bir süre kalmasına rağmen 8 milyon Euro istediği, Fenerbahçe'nin ise 3 milyon Euro teklif ettiği vurgulandı. Sarı- Lacivertli yönetimin bu hafta içinde Brezilya'ya gideceği de gelen bilgiler arasında.

TÜM YOLLAR ONA ÇIKIYOR

Fenerbahçe uzun süredir gündeminde yer alan 'yı bitirmek için büyük çaba harcıyor... Sarı- Lacivertli taraftarlar da Brezilyalı yıldız için adeta nöbeti tutuyor.

Kaynak: Takvim