Fenerbahçe'de 2 kadro dışı! Pereira ile tartışmıştı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertli kulüp, teknik direktör Vitor Pereira'nın kararı doğrultusunda Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ün kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı kaldı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yeni sezon planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Takımımızda, teknik direktörümüz Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını takımımızdan ayrı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir."

Caner Erkin, Pereira ile tartışmıştı

2015-16 sezonunda da Fenerbahçe'de görev yapan Vitor Pereira, o dönem Caner Erkin ile sorun yaşamıştı. Bir Galatasaray derbisi öncesi ilk 11'de olmadığını öğrenen Caner Erkin, küfrederek Portekizli hocanın üstüne yürümüştü. Milli futbolcu bu olay üzerine kadro dışı bırakılmıştı.

Geçen sezon yuvaya dönmüştü

2010-11 sezonunda CSKA Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Caner Erkin, 6 sezon sarı lacivertli formayı giydikten sonra bedelsiz olarak İtalya Serie A ekibi Inter'e transfer olmuştu. Burada da teknik direktör Mancini ile anlaşamayan futbolcu, sezon başlamadan Beşiktaş'a kiralandı. 2017-18 sezonu başında bonservisiyle Beşiktaş'a katılan Caner Erkin, sözleşmesinin bitmesiyle geçen sezon Fenerbahçe'ye dönmüştü. 32 yaşındaki sol bek, Fenerbahçe'deki 2. döneminde 37 maçta 10 asist yaptı.

Sinan Gümüş bekleneni veremedi

Geçtiğimiz sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen Sinan Gümüş, sarı lacivertli formayla 20 maça çıktı. Bu süre içinde beklentileri karşılayamayan 27 yaşındaki futbolcu, 3 gol atıp 1 asist yapmıştı.