Fenerbahçe'de 3 isme talip var!

Fenerbahçe'nin elden çıkarmak istediğ Soldado,Dirar ve Kameni için Katar'dan teklif geldiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin elden çıkarmak istediği futbolcular için son umut Katar kulüpleri oldu. Süper Lig'de transfer döneminin sona ermesinin ardından Nabil Dirar, Carlos Kameni ve Roberto Soldado için Katar kulüplerinden transfer tekliflerinin geldiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, yaz transfer döneminde 11 oyuncuyu kadrosuna katarken 3 oyuncuyla yollarını ayırdı. Neredeyse her mevkiye transfer yapan sarı lacivertlilerin, takımda düşünülmeyen oyuncular için çalışmalara devam ettiği öğrenildi. Süper Lig'de transfer döneminin bitmesinin ardından elde kalan isimler için ise son umut Katar kulüpleri oldu.

Yeni bir yapılanmaya giden Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun gelmesinin ardından kadroda köklü değişikliklere gidildi.

Cocu'nun teklif gelmesi halinde gönderilmesini istediği Nabil Dirar, Carlos Kameni ve Roberto Soldado için Arap ülkesinden taliplerin olduğu belirtilirken, yönetimin gelecek tekliflere göre transferlere onay vermesi bekleniyor.

Katar'da transferin 13 Eylül'de son bulacağı kaydedilirken bu tarihe kadar transferde hareketli saatlerin yaşanabileceği ifade edildi.