Fenerbahçe'de ayrılacak 2 isim belli oldu

Fenerbahçe
Fenerbahçe

Kadrosunda 15 yabancısı bulunan ve 6 numara transferi için de yurt dışında arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin iki oyuncusuyla yollarını ayırması bekleniyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sağlam bir 6 numara takviyesi yapacaklarını açıklaması gündem oldu.

Aynı zamanda gözler yabancı kontenjanına çevrildi. Bir orta saha transferiyle birlikte 16 yabancısı olacak sarı lacivertliler de bu sayının 14'e düşürülmesi gerekiyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sarı lacivertlilerde kadrodan çıkartılacak 2 isimden birinin Michy Batshuayi olması bekleniyordu. Ancak Belçikalı, Notthingham Forest ile anlaşamadı ve takımda kalacağını açıkladı.

Diğer aday ise Miguel Crespo. Yıllık 500 bin euro kazanan Portekizli futbolcuya, ülkesinin yanı sıra İspanya ve İtalya'dan teklifler geldi. Crespo, 1.7 milyon euroluk maaş beklentisi nedeniyle bu teklifleri geri çevirdi.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetimle yaptığı zirvede planlarında olmayan oyuncuların başına Crespo'yu yazdığı, ayrıca kontenjanın açılması adına Joshua King'in de gönderilmesini istediği öğrenildi.

21 yaşaltı kategorisinde olan Mısırlı Omar Fayed'in ise kiralanması bekleniyor.

Sarı lacivertli kulübün, Joshua King ve Crespo ile yollarını ayırıp yapılacak 6 numara transferine lisans çıkarması bekleniyor.