Fenerbahçe'de ayrılık

Jose Sosa
Jose Sosa

Fenerbahçe yönetimi, performansından daha çok sakatlıkları ve özel hayatıyla gündeme gelen Arjantinli oyuncu Jose Sosa ile devre arasında yolları ayırmayı planlıyor. Geçen sezon kadroya katılan Novak ise fazla forma giyme şansı bulamadığı için Sparta Prag ile görüşüyor.

Geçen sezon Trabzonspor’dan transfer edilen ancak sahadaki performansından daha çok özel hayatı ve yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen Fenerbahçe’nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa ile devre arasında yolların ayrılacağı öğrenildi. Yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek 36 yaşındaki orta saha oyuncusuyla devre arasında masaya oturup yolları ayırmayı planlıyor.

Fenerbahçe yönetiminin Sosa ile yolları ayırarak yabancı kontenjanında yer açmayı ve sol kanat beke bir transfer yapmayı planladığı belirtildi.

Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes, altyapısında yetişen Sosa’yı kadrosuna katmak istiyor. Tecrübeli futbolcunun da ülkesine dönerek Estudiantes’te kariyerini noktalamak istiyor.

  • Estudiantes Başkanı Martin Gorostegui de daha önce yaptığı açıklamada “Jose Sosa transferinin gerçekleşmesini çok isterim” demişti.