Fenerbahçe'de ayrılık... Yıldız futbolcu ayrılıyor mu?

Fenerbahçeli oyuncular idmanda
Fenerbahçeli oyuncular idmanda

Ara transfer günlerini verimli bir şekilde geçirmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi, takıma katılacak isimlerin yanında takımdan gönderilecek isimlerin de planlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu isimlerin bir tanesi de Luiz Gustavo. Geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli ekiple ayrılığı konuşulan Brezilyalı futbolcu için Atletico Mineiro'nun devrede olduğu konuşuluyor. Brezilya ekibinden bu iddialara cevap gecikmedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takıma katılacak isimlerin yanında, takımdan ayrılacak bazı isimler için de çalışmalar sürüyor.

Bu isimlerden biri de Sarı-Lacivertliler'in 2019/20 sezonunda Marsilya'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu Luiz Gustavo...

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre formadan uzak kalan Gustavo'nun da satılması gündemdeyken, yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu.

Ülkesinin takımlarından Atletico Minerio ile ismi anılmaya başlanan Sambacı için Brezilya ekibinden flaş bir açıklama geldi.

Atletico-MG Başkanı Sergio Coelho Gustavo iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu. Coelho açıklamasında bu haberleri yalanlarken, "Gustavo ile ilgilenmiyoruz, Türkiye'deki haberler tamamen asılsız" ifadelerini kullandı.