Fenerbahçe'de Boupendza sesleri

Aaron Boupendza
Aaron Boupendza

Transfer gündemi yoğun geçen Fenerbahçe'de, forvet hattı için gözünü Aaron Boupendza'ya çevirdi. Katar'dan ayrılmak isteyen golcü için Al-Arabi yapılan ilk görüşmeler olumlu geçtiği bildirildi.

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki eksiklileri tamamlamak isteyen Fenerbahçe'de, gözler forvet hattında yapılması beklenen transfere odaklandı. Öne çıkan ilk isim Aaron Boupendza.

Katar'a Hatay'dan gitmişti

2020-21 sezonunda Süper Lig gol krallığı yaşadığı Hatayspor'dan Al-Arabi'ye transfer olan Gabonlu yıldız, bu transfer gerçekleşmeden önce Fenerbahçe'nin listesinde yer alıyordu.

"FENERBAHÇE BOUPENDZA'YI İSTİYOR"

Kulübüne ayrılmak istediğini ileten Boupendza, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi. Teknik heyetin onayından geçen oyuncu için transfer çalışmaları başlatıldı. Katar'ın önemli basın organlarından biri olan Al-Watan da, "Fenerbahçe Boupendza'yı istiyor" başlığıyla haberi duyurdu.

Boupendza transferini bu sefer bitirmek isteyen Fenerbahçe, transferi bu hafta sonu bitirmek. Sarı-Kanarya'nın Al-Arabi'ye satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi.