Fenerbahçe'de Cocu'nun varisi belli oldu

Laurent Blanc
Laurent Blanc

Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Ankaragücü'nü ağırlayan Fenerbahçe'de Ülker Stadyumu'nda alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim, Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Cocu'nun görevden ayrılmasının hemen ardından önümüzdeki hafta Galatasaray derbisine çıkacak sarı lacivertlilerde gelecek yeni teknik adam hakkında ciddi iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Phillip Cocu ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Hollandalı teknik adamın yerine düşünülen isimler hakkında iddialar arka arkaya geliyor.

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz, sarı lacivertli ekibe en yakın ismin Laurent Blanc olduğunu söyledi. Canlı yayında kendisine gelen istihbaratı paylaşan Korkmaz, yüzde 90 ihtimalle yabancı hocayla yola devam edileceğini öne sürdü.

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz
A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz

Korkmaz, kendisine Laurent Blanc ile ilgili gelen bilgiyi şu ifadelerle aktardı:

  • "Yüzde 75 diyecektim ama yüzde 90 diyeceğim. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü yabancı olacak. Bana gelen en kuvvetli isim Laurent Blanc."
Son olarak Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'i çalıştıran Fransız teknik adam, başkent ekibinde 2.36 gibi yüksek bir puan ortalaması yakalamıştı.   Deneyimli çalıştırıcı ayrıca PSG'de çalıştığı 3 sezonda 3 şampiyonluk yaşamış ancak Arap yatırımcıların hayali olan Devler Ligi'ni kazanamadığı için görevine son verilmişti.
Son olarak Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'i çalıştıran Fransız teknik adam, başkent ekibinde 2.36 gibi yüksek bir puan ortalaması yakalamıştı. Deneyimli çalıştırıcı ayrıca PSG'de çalıştığı 3 sezonda 3 şampiyonluk yaşamış ancak Arap yatırımcıların hayali olan Devler Ligi'ni kazanamadığı için görevine son verilmişti.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

⚫ Cocu son maçında da yenildi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()