Fenerbahçe'de derbi sonrası yönetim istifa sesleri!

Ali Koç'a büyük tepki
Ali Koç'a büyük tepki

Kadıköy'deki derbinin son düdüğüyle birlikte ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yapan Fenerbahçeli taraftarlar, Başkan Ali Koç’a sert tepkiler gösterdi

Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan ve 2-2 biten maçın son dakikalarında ve bitiş düdüğünden sonra sarı-lacivertliler istifa tezahüratı yaptı.

Fenerbahçe taraftarı, yönetimi istifaya davet etti
Fenerbahçe taraftarı, yönetimi istifaya davet etti

Tribünlerden ilk önce “Yönetim istifa” sesleri yükselirken, ardından “Ali Koç istifa” tezahüratı yapıldı. Kaybedilen iki puanın ardından lider Trabzonspor’un 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de taraftarlar, maç bittikten sonra tribünleri terk etmeyerek başarısız sonuçlar nedeniyle tepki gösterdi.

Ali Koç'un locasına patlamış mısır atıldı

Taraftarlar, mücadeleyi locadan izleyen Başkan Ali Koç'a uzun süre 'istifa' tezahüratları yaptı ve locaya patlamış mısır attı. Çok üzgün olduğu gözlenen Başkan bulunduğu yeri terk ederken, onunla aynı bölümde maçı izleyen kişilerle tribünler arasında da gerginlik yaşandı.

Ali Koç'a patlamış mısır atıldı
Ali Koç'a patlamış mısır atıldı
  • Maçın bitimiyle beraber olaylar stadyum dışına da taştı. Çıkışta protestolarını sürdüren Fenerbahçeliler kendi aralarında atışmalar yaşadı. Olaya güvenlik güçleri müdahale ederken, gözaltına alınanlar oldu.