Ayrılacak isimlerin kararını İsmail Kartal verecek!

İsmail Kartal
İsmail Kartal

Fenerbahçe'de yapılan transferin ardından yabancı oyuncu sayısı 16’ya ulaştı. Kadrosunda en fazla 14 yabancı bulunması gereken sarı lacivertliler, 2 futbolcuyla yollarını ayırmak zorunda kalacak.

Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Ryan Kent’in ardından Alexander Djiku’yu renklerine bağladı.

Fenerbahçe’de yabancı futbolcu sayısı 16’ya yükselirken, haftalardır konuşulan yabancı kaleci transferi de gerçekleşirse bu rakam 17’ye yükselecek.

Süper Lig’de en fazla 14 yabancıya izin verildiği için sarı lacivertliler 3 lejyoner ile yollarını ayırmak zorunda olacak.

Hürriyet'in haberine göre; Mevcut yabancılar içinde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tek isim olan Mbawana Samatta’ya transfer görüşmesi için izin verilirken, bu oyuncunun yine Belçika ligine kiralık gitmesi bekleniyor.

Union Berlin’e imza atması an meselesi olan Attila Szalai’nin yanı sıra İtalyan kulüplerinin listesindeki Joao Pedro’nun da ayrılma ihtimal yüksek görülüyor.

Son karar Kartal'da

Suudi Arabistan’da Al Hilal’in başına geçen eski teknik direktör Jorge Jesus’un istediği Diego Rossi ve Willian Arao da ayrılmaya aday isimler arasında yer alıyor.

Performansları tartışma konusu olan Gustavo Henrique ve Joshua King’in takımda kalıp kalmayacağı ise teknik direktör İsmail Kartal’ın kamp sonrasında vereceği raporla netleşecek.