Fenerbahçe, yabancı stoperlere yönelecek

Fenerbahçe
Fenerbahçe

Ara transfer döneminde stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü ve Serdar Saatçı transferleri zora girince, rota yabancı oyunculara döndü.

Fenerbahçe'de Djiku ve Serdar Aziz'in sakatlıkları geçse de sarı lacivertli yönetimin ara transfer döneminde defans hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Çağlar ve Serdar'ın alınması zor

Stoper için Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü, Braga’dan da Serdar Saatçı'nın öncelikli hedef olduğu bildirilirken iki oyuncunun transferinin de zor olduğu ortaya çıktı.

Çağlar ilk yarıda istediği süreleri alamasa da İspanyol ekibinin hocası Simeone’nin milli futbolcunun özellikle idman performansından memnun olduğu ve ikinci devrede ona daha fazla şans vereceği bildirildi.

Serdar ise şu ana kadar Portekiz temsilcisinde ligde 8, Avrupa’da da 3 maçta görev yaparken, performansıyla göz doldurdu. Bu yüzden Braga’nın onu bırakmaya çok fazla yanaşmadığı öğrenildi.

  • Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, yabancı isimlere yönelecek. İsmail Kartal'dan gelecek rapora göre sarı lacivertli kurmaylar, birçok oyuncu ile masaya oturacak.