Fenerbahçe, Galatasaraylı oyuncuya talip oldu

Milot Rashica
Milot Rashica

Fenerbahçe hem ligde hem de kupada yoluna devam ederken, yeni sezon hazırlıklarını da sürdürüyor. Oyuncu arayışlarına başlayan sarı lacivertliler gözünü Galatasaraylı o futbolcuya çevirdi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere ekibi Norwich City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica performansıyla ilk 11'in değişilmez oyuncusu oldu.

Sarı kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe, 26 yaşındaki oyuncu için harekete geçti.

Fenerbahçe, Rashica için devrede

İngiliz basınında çıkan habere göre Fenerbahçe, sezon başında Galatasaray'ın İngiliz ekibi Norwich City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica için girişimlere başladı. Başkan Ali Koç'un çok beğendiği isimlerden biri olan 26 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'la yarışa gireceği belirtilen haberde, sarı kırmızılı taraftan da bu duruma tepki geleceğinin de altı çizildi.

Premier Lig'den de ilgi var

Rashica için bir diğer iddia ise Premier Lig'e yükselen Burnley'nin oyuncu için transfer teklifi yaptığı, bu teklifin Norwich'i memnun ettiği yazıldı. Öte yandan İngiliz basınındaki haberlerde Galatasaray'ın, 11 milyon sterlinlik teklifi geçemezse Rashica'nın İngiltere'ye döneceği bildirildi.

  • Milot Rashica bu sezon Galatasaray formasıyla 22 maça çıkarken 4 gol - 5 asistlik performans sergiledi.