Fenerbahçe'den Lucas Lima hamlesi: Görüşmeler başladı

​Fenerbahçe'den Lucas Lima hamlesi: Görüşmeler başladı
​Fenerbahçe'den Lucas Lima hamlesi: Görüşmeler başladı

Devre arasında takıma en az 3 takviye yapacak Fenerbahçe, sezon başında ilgilendiği ancak alamadığı Lucas Lima için tekrar görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başladı. Ocak ayında takıma en az 3 takviye yapmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, sezon başında isteyip gerçekleştiremediği Lucas Lima transferi için tekrar girişimlere başladı.

Lima, sezon başında Barcelona'ya transfer olmak istediği için Fenerbahçe'nin teklifini reddetmişti. Barcelona hayalleri suya düşen Lima'nın Fenerbahçe'nin yeni teklifine 'Evet' diyebileceği öğrenildi.

Yıldız oyuncunun menajeri Avrupa'dan birçok kulüple temas halinde olurken, Fenerbahçe bu transfer için temaslarını yoğunlaştırdı. Hem forvet arkası, hem de iki kanatta görev yapabilmesi nedeniyle Aykut Kocaman'ın da onay verdiği Lima gelirse, orta saha Valbuena, Lima, Giuliano şeklinde oluşacak.

Lucas Lima'nın devre arasında Santos ile olan sözleşmesi sona ereceği için oyuncuya bonservis bedeli de ödenmeyecek. Bu sayede Finansal Fair Play açısından da bir sorun olmayacak.