Fenerbahçe'den Ocak bombası: Liverpool'dan dünya yıldızı geliyor

Daniel Sturridge
Daniel Sturridge

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Fenerbahçe’nin Liverpool’da forma giyen 28 yaşındaki Daniel Sturridge için Kırmızılar’ın kapısını çaldığını okuyucularına duyurdu.

Star'ın haberin göre; Fenerbahçe devre arasında patlatacağı bombayla Dünya transfer piyasasını alt üst edebilir. İngiliz Daily Telegraph gazetesi; Fenerbahçe’nin, manajer Jurgenn Klopp’un gözünden düşen 28 yaşındaki yıldız Sturridge için Liverpool’un kapısını çaldığını yazdı. Fenerbahçe Sturridge’i kiralamak istiyor.

Haberde; bu sezon Liverpool’da düzenli olarak forma şansı bulamayan ve menajer Jürgenn Klopp’un gözünden düşen golcünün devre arasında takımdan ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğuna dikkat çekildi.

Bu sezon 14 resmi maçta forma giyen Sturridge 3 gol, 3 asiste imza attı.
Bu sezon 14 resmi maçta forma giyen Sturridge 3 gol, 3 asiste imza attı.

Sturridge’i isteyen takımlar arasında Stoke City, Real Betis, Sevilla ve Valencia’nın yanı sıra Fenerbahçe’nin de olduğu vurgulanırken, 20. Şampiyonluğunu kazanmak için iyi bir golcü arayan Fenerbahçe’nin Daniel Sturridge için kiralık formülü üzerinde durduğu belirtildi.

Ayrıca gazete, Liverpool’un sözleşmesi 2019’da bitecek olan 28 yaşındaki golcünün devre arasında kiralık olarak başka bir takıma gitmeye sıcak baktığını ileri sürdü.