Fenerbahçe'den 3 futbolcunun sağlık durumuna yönelik açıklama

Enner Valencia - Joshua King - Jayden Oosterwolde
Enner Valencia - Joshua King - Jayden Oosterwolde

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Corendon Alanyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmayı 3-1 kazanan sarı lacivertli kulüp, mücadelede sakatlık yaşayan Jayden Oosterwolde, Joshua King ve Enner Valencia'nın sağlık durumuyla ilgili resmî bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Corendon Alanyaspor'un konuğuydu. Sarı - lacivertliler, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve lider Galatasaray'ın mağlup olduğu haftayı kayıpsız kapattı.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Jayden Oosterwolde, mücadelenin 17. dakikasında sakatlanarak yerini Bright Osayi-Samuel'e bıraktı.

Oyuna ikinci yarının başında giren Joshua King ise 78. dakikada sakatlandı ve yerini Serdar Dursun'a bırakmak zorunda kaldı.

Enner Valencia da son dakikalarda sakatlandı ancak oyuncu değişikliği hakkı dolduğu için oyundan çıkamadı.

Fenerbahçe, üç futbolcu için resmî açıklama yayınladı.

İşte sarı - lacivertlilerin internet sitesinden yaptığı duyuru:

  • "Corendon Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlık yaşayan oyuncularımızın güncel durumları ile ilgili sağlık heyetimizin değerlendirmesi şöyledir;
  • Joshua King: Hamstring kas yaralanması
  • Jayden Oosterwalde: Aşil tendinopatisi
  • Enner Valencia: Diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması (yeniden değerlendirilmesi önümüzdeki günlerde yapılacaktır).
  • Futbolcularımızın tedavisine başlanılmış olup, detaylı kontroller sonrası ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır."