Fenerbahçe'den sürpriz bomba: Pastore devre arasında gelebilir

​Fenerbahçe'den sürpriz bomba: Pastore devre arasında gelebilir
​Fenerbahçe'den sürpriz bomba: Pastore devre arasında gelebilir

FFP kıskacı yüzünden devre arası kiralık isimlere yönelmeyi planlayan Fenerbahçe, Josef'in West Bromwich'e satılma ihtimali sonrası Javier Pastore için harekete geçti.

Finansal Fair Play uygulaması sebebiyle oyuncu satmadan transfer yapamayan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kiralık oyunculara yönelmeyi planlıyordu.

Premier Lig ekibi West Bromwich'in Josef de Souza'yı transfer etmek amacıyla Fenerbahçe'yle temasa geçmesinden sonra sarı-lacivertli kulübün transfer planları da değişti. Ocak ayında bir dünya yıldızı transfer edip Mayıs'taki başkanlık seçimi öncesi elini güçlendirmek isteyen başkan Aziz Yıldırım, bu bağlamda kurmaylarına yetki verdi.

Sarı-lacivertli takımın kendisi gibi FFP kıskacında olan ve devre arası transfer döneminde oyuncu satmak zorunda olan PSG'nin Arjantinli yıldızı Javier Pastore'yi gündemine aldığı öğrenildi. Ceza almaması için en az 70 milyon Euro'luk satış yapması gereken PSG'nin; Di Maria, Pastore, Lucas Moura ve Ben Arfa’yı satış listesine koyduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin daha önce de hayallerini süsleyen Pastore için yönetimin çalışmalara başladığı ve PSG ile temasa geçerek 28 yaşındaki Arjantinli yıldızın şartlarını sorduğu öğrenildi.


2011 yılından beri PSG forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu, beklenen patlamayı yapamadı. Pastore için Milan'ın da devrede olduğu belirtildi.