Yönetimden oyunculara büyük müjde! Fenerbahçe Sevilla'yı elerse...

Fenerbahçe
Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta Sevilla'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de turu geçme inancı oldukça yüksek. Özellikle Jorge Jesus'un, oyuncuları motive ettiği ve Sevilla karşısında net bir skor almayı planladığı öğrenildi. İşte detaylar...

Avrupa ligi son 16 turunda Sevilla ile eşleşen Fenerbahçe turun ilk ayağında taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. 2. maçta 2 farkla kazandığı halde skoru eşitleyip çeyrek finale yükselebilecek sarı lacivertlilerde motivasyon oldukça fazla.

Moral yemeği yendi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Jorge Jesus, teknik heyet ve futbolcuların moral yemeğinde bir araya geldikleri öğrenildi. Portekizli teknik adam, futbolcularına motivasyon konuşması gerçekleştirdi.

Jorge Jesus
Jorge Jesus

"Son sözü evimizde söyleyeceğiz."

  • Jorge Jesus: "İlk maçı kaybettik ama son sözü evimizde söyleyeceğiz. Turu çevirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunu gerçekleştirebilecek kapasiteyi takımımda görüyorum." ifadelerini kullandı.


  • Fenerbahçe

Oyunculara moral vermek için tüm ekiple yemek organizasyonu düzenleyen sarı-lacivertliler, Sevilla maçının kazanılması halinde oyunculara oldukça yüksek bir prim ödeyecek.