Fenerbahçeli taraftarlar Podolski'yi fena şekilde oyuna getirdi

Podolski’nin bu paylaşımı olay olmuştu.
Podolski’nin bu paylaşımı olay olmuştu.

Sarı-lacivertli taraftarlar her fırsatta Fenerbahçelilere ‘4. yıldız’ göndermesinde bulunan Galatasaraylı futbolcudan intikam aldı.

Sosyal medyada fırsat buldukça Fenerbahçe'ye 4. yıldız göndermesinde bulunan Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski kendi silahıyla vuruldu (!)
6-0 işareti
Bir mekanda Podolski'yi gören iki Fenerbahçeli kafadar ünlü futbolcuyla fotoğraf çektirdi. Ancak Fenerbahçeli taraftarlar fotoğraf çekilirken parmaklarıyla 6-0 işareti yaptı.
6-0 işareti Bir mekanda Podolski'yi gören iki Fenerbahçeli kafadar ünlü futbolcuyla fotoğraf çektirdi. Ancak Fenerbahçeli taraftarlar fotoğraf çekilirken parmaklarıyla 6-0 işareti yaptı.
6 Kasım 2002
Fenerbahçe, 6 Kasım 2002'de Galatasaray'ı Kadıköy'de 6-0 mağlup etmişti. Her Fenerbahçelinin hafızasında dakika dakika kayıtlı olan karşılaşmada goller Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat'tan gelmişti.
6 Kasım 2002 Fenerbahçe, 6 Kasım 2002'de Galatasaray'ı Kadıköy'de 6-0 mağlup etmişti. Her Fenerbahçelinin hafızasında dakika dakika kayıtlı olan karşılaşmada goller Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat'tan gelmişti.