Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran golcü Teodorczyk kimdir?

Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran golcü Teodorczyk kimdir?
Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran golcü Teodorczyk kimdir?

Polonya basınına göre Fenerbahçe, Anderlecht’te forma giyen Lukasz Teodorczyk’i renklerine bağlamaya çok yakın. Peki, kimdir bu Teodorczyk?

Fenerbahçe tüm hızıyla golcü arayışlarını sürdürüyor. Polonya basınından yayılan Lukasz Teodorczyk iddiası sarı-lacivertli taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht’te forma giyen Teodorczyk’i gelin daha yakından tanıyalım….

Anderlecht bonservisi aldı

Lukasz Teodorczyk 3 Haziran 1991’de Polonya’da dünyaya geldi. Wkra Żuromin takımında altyapı kariyerine başlayan Lukasz Teodorczyk yeteneğiyle kısa sürede dikkat çekti. 2014'te Lech Poznan'dan Dinamo Kiev'e transfer olan genç yetenek 2016'da Anderlecht'e kiralandı. 1 Temmuz'da ise Anderlecht 4,5 milyon Euro ödeyerek Teodorczyk'in bonservisini Dinamo Kiev'den aldı.

53 maç 30 gol

Geçtiğimiz yıl Belçika Ligi’nde fırtınalar estiren yetenekli futbolcunun Türkiye’ye transfer olacağı ise ülkesi Polonya’da yüksek sesle konuşuluyor. Teodorczyk geride bıraktığımız sezon Anderlecht formasıyla toplam 53 maça çıktı. Genç forvet söz konusu maçlarda 30 gol atıp 5 asist yaptı.

Değeri arttı

Bir ay önce Anderlecht’e 4.5 milyon Euro’ya transfer olan Teodorczyk’in şu andaki değeri 12,5 milyon Euro… Fenerbahçe’nin bu transferde kiralama yöntemine gideceği de konuşulanlar arasında.

Lukasz Teodorczyk kimdir?

Doğum Tarihi: 3 Haziran 1991

Doğum Yeri: Żuromin / Polonya

Boyu: 1,85

Mevki: Forvet

Kulübü: Anderlecht