Fenerbahçeli yöneticiler yola çıktı!

​Fenerbahçeli yöneticiler yola çıktı!
​Fenerbahçeli yöneticiler yola çıktı!

Fenerbahçeli yöneticiler Milan forması giyen Gabriel Paletta'yi almak için İtalya'ya gitti.

Fenerbahçe, transferin son gününde stoper sorununu çözmek için düğmeye bastı. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçeli yöneticiler Milanlı futbolcu Gabriel Paletta'yı almak için İtalya'ya gitti.

Fenerbahçe, İtalyan futbolcuyu ikna etti.
Fenerbahçe, İtalyan futbolcuyu ikna etti.

Dün Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, Paletta ve Sarı-Lacivertli yöneticiler, Casa Milan’da bir araya geldi. Görüşmede tarafların anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Janssen’e veda ediliyor

Kontenjanda yer açmak için Janssen’in kontratının feshedilmesi çalışmalarına başlandı. Bunun gerçekleşmesinin ardından Fenerbahçe’nin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantin asıllı İtalyan stoperi düşük bir bedelle kadrosuna katıp, 1.5+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ranocchia da önerildi

Stoper transferi için soluğu Milano’da alan Fenerbahçeli yöneticilere farklı oyuncular da teklif edildi. Bunlardan biri de İnter forması giyen Andrea Ranocchia. Lisandro Lopez transferi sonrası İnter’in gözden çıkarttığı 29 yaşındaki futbolcu kiralık olarak önerildi. Ancak Sarı- Lacivertliler önceliği Paletta’ya verdiği için bu teklif rafa kaldırıldı. Mancini, Galatasaray’ın başındayken Ranocchia’yı almak istemişti.