Fenerbahçeliler Hollanda'ya akın etti! Peki, ama neden?

​Fenerbahçeliler Hollanda'ya akın etti! Peki, ama neden?
​Fenerbahçeliler Hollanda'ya akın etti! Peki, ama neden?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın başarılı file bekçisi Volkan Demirel ve iki futbol adamının eşleri Hollanda’ya gitti. İşte Hollanda ziyaretinin sebebi…

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel kızları Yade ile Yeda’yı İstanbul’da bırakıp Hollanda’ya uçtu. Demirel çiftine tanıdık bir isim de eşlik etti. Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve Volkan Demirel’in yakın arkadaşı olan Göztepeli Selçuk Şahin ile eşi Emel Şahin dostlarını Hollanda yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Kocaman, Amsterdam sokaklarında

Amsterdam sokakları Fenerbahçelilerle dolup taştı.
Amsterdam sokakları Fenerbahçelilerle dolup taştı.

Demirel ve Şahin çiftleri Hollanda’ya ayak bastığında Amsterdam sokaklarında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve eşi de objektiflere takıldı. Peki, ama neden sarı-lacivertliler Hollanda’ya akın etti.

Neden Hollanda’ya gittiler?

Maça saatler kala Volkan Demirel sosyal medya hesabından Kuyt'la ilgili paylaşım yaptı.
Maça saatler kala Volkan Demirel sosyal medya hesabından Kuyt'la ilgili paylaşım yaptı.

Bugün TSİ 14.30'da De Kuip Stadı'nda Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt için bir jübile maçı oynanacak. Söz konusu maçta Fenerbahçeli Volkan Demirel forma giyerken Aykut Kocaman da Liverpool-Fenerbahçe karmasının teknik direktörlüğünü yapacak.

Fenerbahçeliler buluşuyor

Hollanda Milli Takımı efsaneleri karması ile Liverpool-Fenerbahçe karmasında tanıdık birçok isim forma giyecek. Fenerbahçe adına sahaya Volkan Demirel, Baroni, Meireles ve Pierre Webo çıkacak.

Van Persie ve Sneijder de forma giyecek

Hollanda Milli Takım efsanelerinden oluşacak takımda Robin van Persie ve Weslej Sneijder gibi yakından tanıdığımız isimlerin teknik direktörlüğünü Louis van Gaal yapacak.

Tomorrow 🙏🏻 #dirkkuyttestimonial #dkt

Dirk Kuyt (@kuyt)'in paylaştığı bir gönderi ()