Fenerbahçelilere saç boş yoldurtacak haber!

​Fenerbahçelilere saç boş yoldurtacak haber!
​Fenerbahçelilere saç boş yoldurtacak haber!

Kısa sürede Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi halline gelen Vincent Janssen’a dev bir talip çıktı. Sarı-lacivertli kulüpte kiralık olarak oynayan Hollandalı kısa süre içinde İtalya’ya uçabilir.

Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 10 maça çıkan ve sahada 714 dakika kalan Vincent Janssen bu süre zarfında 2 gol atıp 4 asist yaptı. Kısa sürede Fenerbahçeli taraftarların gönlünü çalan Hollandalı futbolcunun bonservisi ise Tottenham'da bulunuyor. Yetenekli futbolcuya İtalya'dan bir talip çıktığı iddiaları ise sarı-lacivertli taraftarları bir hayli üzdü.

Hollandalı futbolcunun Tottenham'la olan sözleşmesi 2020'de sona eriyor.
Hollandalı futbolcunun Tottenham'la olan sözleşmesi 2020'de sona eriyor.

Skorer’de yer alan haberde kaynak İtalyan medyasına dayandırılıyor. Haberin detayında Napoli’nin, Tottenham ile 2020'ye kadar sözleşmesi olan Hollandalı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

Ancak hem oyuncunun sezon sonuna kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunması hem de FIFA kuralları uyarınca bu transferin ocak ayındaki ara transfer döneminde gerçekleşmesi mümkün değil.

Sezon ortası gidebilir mi?

Janssen bu sezon başında Tottenham ile bir maça çıkmış, Premier Lig ikinci hafta buluşmasında Chelsea karşısında 90+1. dakikada oyuna dahil olup 1 dakika sahada kalmıştı.

Fenerbahçe'de de forma giyen oyuncu, bir sezonda aynı futbolcunun üç farklı takımla sahaya çıkamayacağı kuralından dolayı, Napoli'ye transferi ancak 6 ay kenarda oturmasıyla mümkün olabılır ki zaten sarı-lacivertliler ile de sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunduğu göz önünde bulundurulduğunda, ancak sezon sonu için transferin mümkün olabileceği belirtiliyor.