Fenerbahçelilerin aklında aynı soru: Nerede bu Josef

​Fenerbahçelilerin aklında aynı soru: Nerede bu Josef
​Fenerbahçelilerin aklında aynı soru: Nerede bu Josef

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Josef de Souza, bir süredir tatil fotoğrafları paylaşıp duruyor. Bu durum ise Fenerbahçeli taraftarları şaşırttı.

Galatasaray beraberliğinin ardından Fenerbahçe’de keyifler iyice bozuldu. Taraftarlar da bir hayli gergin. Liglere verilen milli arada sarı-lacivertli takım teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yoğun bir şekilde çalışıyor. Ancak bu sürede Josef de Souza’nın sosyal medyadan paylaştığı video ve fotoğraflar kafaları karıştırdı. Josef paylaştığı fotoğraflara Mısır’ın Şarm El Şeyh bölgesini etiketledi.

“Nerede bu Josef”

Sambacının, tatil fotoğrafları kafaları karıştırdı.
Sambacının, tatil fotoğrafları kafaları karıştırdı.

Taraftarların aklında ise “Josef de Souza nasıl tatile çıktı” sorusu yankılanmaya başladı. Sambacı hakkında gerçek ise sonunda ortaya çıktı. Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Josef de Souza'ya ödül verildi. Bu sezon 3 kulvarda toplam 31 maça 11 başlayan ve 2'si dışında tamamında 90 dakika sahada kalan Brezilyalı ile görüşen teknik heyet, "Çok yoruldun. Hem zihinsel hem fiziksel olarak zor günler geçirdin. Milli arayı senin dinlenmen için özel planladık" dediler.

Dinlendirme programı

G.Saray maçı sonrası takımla çalışmaya alınmayan Souza'ya, salonda dinlenmeye yönelik program uygulandı, Boluspor maçı kadrosuna da alınmadı. Brezilyalı oyuncu, cuma-cumartesi günkü izinleri de birleştirerek, eşi ve çocuğuyla birlikte Mısır'ın ünlü tatil beldesi Şarm El Şeyh'de tatil yaptı.