Fenerbahçelilerin sevgilisi Felipe artık 8 yaşında

Fenerbahçelilerin sevgilisi Felipe artık 8 yaşında
Fenerbahçelilerin sevgilisi Felipe artık 8 yaşında

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Alex de Souza'nın oğlu Felipe delikanlı oldu.

Fenerbahçe taraftarların küçük Alex’i Felipe 8. Yaş gününü kutladı. Sarı-lacivertli formayı 8 sene terleten Alex de Souza'nın kızı Antonia ve oğlu Felipe İstanbul'da dünyaya geldi. 5 Temmuz 2010 doğumlu Felipe'nin yeni yaşı aile arasında yapılan küçük bir organizasyonla kutlandı.

Babasının oğlu

Felipe 8. yaş gününü kutladı.
Felipe 8. yaş gününü kutladı.

Fenerbahçeli taraftarların gönlünde bambaşka bir yere sahip olan Felipe sima olarak her geçen gün babasına biraz daha benzemeye başladı.

Fenerbahçelilerin büyük hayali!

Fenerbahçeli taraftarların en büyük hayali ise Felipe'nin günün birinde sarı-lacivertli kulübün formasını giymesi. Bu konu hakkında Alex de Souza Altınordu'nun organizasyonu için İstanbul'a geldiğinde açıklama yapmıştı.

Alex, oğlunun tam bir futbol tutkunu olduğunu vurgulamış ve "Felipe futbol topu olmadan yaşayamıyor. Yetenekli olduğunu fark ediyorum. Ama onu futbola yönlendirmiyorum. Ne olmak istediğine kendisi karar verecek. Ben bir baba olarak onun sadece mutlu olmasını arzu ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe’yi unutmadı

Öte yandan Alex'in büyük kızı Maria ise tam bir Fenerbahçe aşığı. Brezilya'da ünlü bir tenis sporcusu olmak için yoğun mesai harcayan Maria, Fenerbahçe maçlarını yakın takip ediyor aynı zamanda halen sarı-lacivertli kulübün lisanslı ürünlerini giymeyi tercin ediyor.